Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Különböző igénybevételnek kitett betonfelületeket, különböző betonvédelemmel kell ellátni.

Már maga a betonkeményítő szer C2 Super Hard™ is felruházza a betonfelületet a keményítésnek és tömörítésnek hála pormentességgel, nagyobb foltállósággal  és nagyobb csúszásállósággal, egy kezeletlen betonfelülethez képest. Egyetlen kezeléssel növelhetjük a felület fényességét, és mélyíthetjük el színeit.

Az úgynevezett C2Gloss rendszerbe a C2Super Hard után a felületre felhordott C2Ultra Seal nyújt plusz védelmet a szennyező anyagokkal szemben, valamint nagyban megkönnyíti ezek eltávolítását. Ez egy szintén lítium tartalmú kopolimer védőréteg, melyet elég 2-3 rétegben a felületre felhordani, majd a legnagyobb fényesség elérése érdekében tetszés szerint a felületbe “égetni” 33 celsius fokon. A nagyobb igénybevételnek kitett helyeken elég 2-3 évente 1-2 plusz rétegben megismételni a folyamatot a hosszútávú védelem érdekében.

Az erős sónak és víznek kitett beton felületeket érdemes C2Salt Safe-el kezelni, védeni. Ez egy speciális lítium tartalmú sókivirágzást megakadályozó és víz behatolás elleni tömörítő szer, melyet szintén elég csak a felületre permetezni.

Speciális olaj és szennyeződések ellen C2Stain Safe nevű anyag nyújt plusz védelmet, mely nagyban lelassítja a beton szerkezetébe beszivárgó és az azt rongáló olajszármazék anyagok bejutását.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.