Lítiumos impregnálás, keményítéssel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A 21. századi lítium-szilikátos betonimpregnáló C2™technológiával gyorsabb kivitelezés garantálható kedvezőbb áron, mint a gyakori felújítást igénylő műgyanta, lakk, vagy kéregkeményítő készítményekkel. A felület 1,5-szer keményebbé válik, könnyebben takarítható és pormentes marad a beton teljes élettartamáig. Bármilyen régi, vagy új látszóbeton felület védelmére tökéletes megoldást jelent a C2™ technológia. A C2™védelem pormentességet, foltmentességet, megnövekedett tartósságot jelenti, mely egyben csúszásmentes is lesz.

Igény szerinti megjelenés érdekében vizes, pormentes nedves csiszolással a felületi egyenetlenségek eltüntethetőek, új és régi beton esetében egyaránt alkalmazható. A selyemfénytől  egészen a tükörfényes betonfelületig.

               – Miért használjon C2™ lithium tartalmú betonimpregnálót?

A C2™ lítium bázisú betonkeményítők alacsonyabb viszkozitása és lúgossága teszi lehetővé a mélyebb és kiterjedtebb behatolást a betonba. Ez sűrűbb, erősebb kötést eredményez (C20-as betonból ~C35-50-es keménységű kéreg felület képződik a beton 3-5mm-es mélységéig), ezáltal kevesebb el nem reagált kálcium-hidroxid molekulát hagy szabadon a lítium részecskék felszívódás közbeni alaposabb eloszlása által. A kisebb lítium molekulák a reakciót sokkal egyenletesebbé, gyorsabbá (teljes kötés 1 hét) és állandóbbá teszik, tömörebb felületet hozva ezáltal létre. Az eddig használt nátrium és kálium tömörítők (vízüveg) egyenetlenül, rendszertelenül és lassan (6-12 hónap alatt) reagálnak, valamint reakcióba nem lépett kalcium-hidroxid molekulák halmazát hagyják hátra a beton teljes felületén, gyengébb és szabálytalan  kötésben.

C2™ betonimpregnálók előnyei:

Időtállóak, a keményítő és tömörítő szereink nem hoznak létre külön réteget / hártyát a felületen (mint pl.: műgyanta, betonfesték, lakk) ami képes felválni, vagy lekopni

Könnyű alkalmazni, elég a felületre permetezni

– Lezárja a betonpórusokat, pormentesíti a beton felületét

Keményít, 155%-al keményebbé teszi a felületet a kezeletlen betonhoz képest

Magas kopás és karcállóság

Csúszásmentes még nedvesen is

Költséghatékony, a magas fényvisszaverő képességének köszönhetően csökkenhet a villanyszámla

Csökkenti a gumikopást, (pld. targoncát használó raktárak esetében)

– Könnyen / olcsón karbantartható, takarítható

– Minél egyenletesebb (simább) a felület, annál  könyebben takarítható. Ezért is ajánlott a felület legalább egyszeri csiszolása, polírozása.

Növeli a foltállóságot, a szennyeződések nem hagynak nyomot

Vízbázisú, 100%-ban környezetbarát betonkezelő anyagok, nem tartalmaznak mérgező anyagokat, nincsen szaguk,  nem gyúlékonyak,  A1 tűzvédelmi osztályba tartoznak, gyors száradásúak, a

   heves reakció miatt gyorsan megvédik a felületet

– Csökkenti az alkáli-szilikát reakciót a betonban

Pára áteresztő, így nem alakul ki páranyomás a betonban

– Minden C2™ anyag LEED (környezetbarát) minősítéssel rendelkezik

– A felület a kezelés után pár órán belül terhelhető

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.